Brouwer Bikes; het enige Verkoop-, Service- en Testcenter van BH Bikes in Nederland!

BH Bikes is één van de grootste fietsmerken in landen als Spanje en Frankrijk. BH Bikes is niet alleen fabrikant van (professionele) racefietsen en MTB’s, het Spaanse topmerk levert eveneens hoogwaardige e-bikes. Deze Easy Motion e-bikes onderscheiden zich door technische innovaties en fraaie vormgeving met elkaar te combineren.

Brouwer Bikes is overtuigd van de kwaliteit en de mogelijkheden van Easy Motion e-bikes en wil u als klant daarvan laten profiteren. Om u nog verder te overtuigen van de kwaliteit van BH Bikes, het merk geeft Levenslange Garantie op de frames! 

Brouwer Bikes is het enige officiële Verkoop-, Service- en Test Center van BH Bikes in Nederland. We hebben rechtstreeks contact met het hoofdkantoor in Spanje, en we beschikken over de nieuwste apparatuur om service te kunnen verlenen aan alle modellen van BH Bikes. Bovendien hebben we altijd minimaal 40 modellen van BH Bikes op voorraad. U kunt bij ons terecht voor een testrit op één van de vele modellen van BH Bikes. Zelfs een testrit aan huis of op locatie is mogelijk! Kortom voor BH Bikes en Easy Motion bent u bij Brouwer Bikes aan het juiste adres.

    

Of u nu zoekt naar een elektrische stadsfiets, een sportieve e-bike, een elektrische mountainbike of een speed pedelec (45 km/u), BH Bikes heeft het voor u. Klik op het logo om te kijken wat er allemaal leverbaar is. Voor de actuele winkelvoorraad klik hier.